website
🇳🇱 Uniek & handgemaakt in Nederland 🇳🇱

Retourbeleid MUZE

De oorbellen van MUZE kunnen vanwege hygiënische redenen niet retour gestuurd worden.
Onze oorbellen worden niet geseald verstuurd en daarom hanteren wij deze regel. 

Ruilen 
Bij hoge uitzondering, en bij vooraf overleg, kan er een set geruild worden. Indien u een vervangend product wenst, dient u een nieuwe bestelling te plaatsen. 
Mocht er bij ontvangen van deze retour, schade zijn opgelopen aan de oorbellen, dan kan het zijn dat de kosten worden verhaald op de verzender.

Wanneer u een artikel terug wilt ruilen, dient u binnen 24 uur na ontvangst van de bestelling een mail te sturen met daarin duidelijk je NAAM, REDEN en het ORDERNUMMER. Pas na reactie en akkoord van ons, deze dien je de bestelling retour te sturen.

Kosten van retourneren & terugboeking aankoopbedrag 
Als u de overeenkomst binnen 24 uur herroept, dient het pakket binnen 5 dagen weer in ons bezit is. Kosten voor deze retourzending vallen onder de verantwoordelijkheid van de klant.
Welke wijze van levering u ook kiest, u draagt de verantwoordelijk dat het pakket weer in ons bezit komt. Wij mogen wachten met ruiling tot wij de goederen hebben teruggekregen. Bij een eventueel zoek raken van het pakket, kunt u contact opnemen met de betreffende bezorgdienst. Het aankoopbedrag wordt in dat geval niet door ons gerestitueerd. U kunt in dat geval een claim indienen bij de bezorgdienst.
Wanneer er sporen zijn dat het artikel gebruikt is, wordt het product NIET retour genomen. 

Het te retourneren item dient binnen 5 werkdagen in het bezit van MUZE te zijn.
Het adres: 

MUZE 
Vlettevaart 27
5032 BK  Tilburg

Terugbetalingsbeleid | MUZE
Wij betalen u terug in de vorm van een tegoedbon. Wij geven geen geld terug. Retouren worden binnen 2 werkdagen verwerkt. Je ontvangt altijd een mail. 

Speciale instructies bij uw bestelling
MUZE Cadeaubon

Wat zoek je?


Popular Searches: Goud  zilver  clip